Teràpia cavalls

A qui va dirigida la teràpia amb cavalls?

Infants i adolescents amb problemes conductuals, d’aprenentatge i emocionals, o que passen per algun moment difícil a la seva vida.

També amb infants i adolescents amb trastorns de la personalitat i amb discapacitats cognitives i afectives.

Que oferim?

Un espai per créixer, envoltats de natura, i amb la companyia dels cavalls que sempre ens accepten sense prejudicis, treballem la confiança, el respecte, estimar-se a un mateix per poder estimar als altres, els hàbits, el saber esperar, el saber conviure des de les nostres pròpies limitacions i amb les nostres fortaleses.

L’objectiu principal es crear una estona de benestar, concentració, empatia amb els cavalls i a partir d’aquí treballar aspectes més inconscients que ens limiten i perjudiquen així com fomentar hàbits emocionals saludables.

Treballem amb els infants i joves, però les mares i pares també tindreu el vostre espai per participar a la teràpia i en aquest procés acompanyareu al vostre fill o filla.

Entre els nostres terapeutes trobem persones afins a la teràpia sistèmica, dinàmica, i a vegades podem treballar adoptant tècniques pròpies de la psicologia més cognitiva i conductual.

Si voleu conèixer el centre, estarem encantats de rebre-us a Lliça de Vall.

 

2 DSCN3832.JPG